Follo HK Damer – Fjellhammer – Kamprapport – Follo HK Damer

Follo HK Damer – Fjellhammer – Kamprapport

Onsdag kveld var det klart for Follo HK Damers siste hjemmekamp før jul. Kampen gikk uten publikum til stede, men desto flere fikk med seg kampen på handballtv.com. Follo HK Damer hadde engasjert sponsorer som betaler en sum per seer.

Det var noen i Follo miljøet som var litt engstelige. Hjemmekamp mot antatt svakere motstand har vært noen vonde opplevelser. Angsten slapp raskt når kampen var i gang. Det var tydelig at hjemmelaget hadde bestemt seg for ikke å gå på en smell denne kvelden. Det ble satt opp et solid forsvar og målvaktspill. Sammen med et bra angrepsspill gjorde at kampen aldri ble spennende. Det nærmet seg halvspilt 1. omgang før Fjellhammer scoret sitt andre mål.  Follo Damene hadde allerede satt inn syv mål. Hjemmelaget så seg ikke tilbake, og etter 26 minutter kontrer Mari Nilsen Solberg inn en 10 måls ledelse til 15-5. Fjellhammer kommer noe på slutten av omgangen og lagene går i garderoben på stillingen 16-8.

Eline Gerø og Katarina Karlsen Ugland har begge en god dag mot gamle lagvenninner.

Andre omgangen fortsetter med samme mønster som første omgangen. Etter 8 minutter kontrer Andrea Fossli inn mål til stillingen 24-12. Etter det ble det en transport etappe. Alle spillerne får godt med spilletid, og det blir mange bytter av spiller-konstellasjoner på banen. Hjemmelaget holder stand og vinner kampen komfortabelt 32-20.

Andrea Fossli Foto: Harald Gründel

Nok en debutant fra egen rekruttstall kommer på banen i dag. Frida Eggum blir sendt ut på banen i 1. omgang etter Mina Hesselberg fikk en smell i hodet. Hun takker for tilliten med et flott kontringsmål med spiller i ryggen.

Frida Svae Eggum debuterer i 1. divisjon Foto: Harald Gründel

Julie Hattestad gjorde nok en gang en meget god kamp og ble fortjent belønnet med et gavekort til Balkan Kebabhouse som premie for Follo HK Damers beste spiller.

Julie Hattestad kåret til kampens beste spiller.